iPhone 8 Kameranızı Otomatik Olarak Ayarlayacak.

IPhone 8 Kamera Ayarlarınızı otomatikman Ayarlayabilecek, Geçen hafta, AppleHomePod ürün yazılımının ilk kurucusu Apple’ın geliştirici web sitesinde paylaşıldı.


Aslına bakarsak akıllı kamera ayarları düşünürseniz tamamen yeni bir ayar değildir. IPhone kullandıysanız, karanlık unsurları olan parlak bir manzaraya bakarsanız otomatikman yüksek dinamik aralığı (HDR) ayarının etkinleşmesini elde eden bir ayar olduğunu bilirsiniz. Yeni dize olan “BrightStage” dizeside HDR özelliğine bağlı görünmekte.

iPhone 8 Kamera Ayarlarınızı Otomatik Olarak Ayarlayabilecek !

Sadece öteki dizeler, Apple’ın çok çeşitli sahneleri ve nesneleri tanıyabildiğini gösteriyor. Aşağıdaki ayarlara referanslar bulabilirsiniz: bebek, plaj, konser, havai fişek, yaprak, orman, dağlar, okyanus, evcil hayvan, gökyüzü, kar, spor, yıldızlı, günbatımı ve gündoğumu.
Fotoğraf makinesi çerçevesi dokümanları ve QR kodlarını da tespit edebilir. Apple, WWDCgeliştirici konferanslarında bu iki şeyi zaten mevzuştu. Sadece Apple’ın QR kodlarını ve belgelerini aşmayı düşündüğünı görmek ilginç.

Bazı söylentilere nazaran Apple 3 iPhone modeli üzerinde çalışıyor. Şirketin Eylül ayı başlangıcında daha güçlü bir iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modeli duyurması beklenmektedir. öteki bir söylentiye göre ise iPhone 8 modelinde hoparlör, kamera ve üstteki sensörler hariç cihazın önünü tamamen dolduracak daha uzun bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.